NIEUW: inloopspreekuur energiecoaches

Homepage Inloopspreekuur Energiecoaches

maandag 12 december van 20:00-21:00 uur in het speeltuingebouw

Onze energiecoaches hebben iedere twee weken een inloopspreekuur. In het nieuwe jaar kijken we of de inloopspreekuren worden voorgezet.

Onze Energiecoaches geven niet alleen gratis advies aan huis, maar hebben vanaf september ook iedere twee weken een inloopspreekuur op maandagavond van 20:00-21:00 uur in het speeltuingebouw. 


Wanneer kun je daar terecht?

12 December staat het laatste inloopspreekuur voor dit jaar gepland. 

Onafhankelijk, deskundig en gratis
De Energiecoaches van Vogelwijk Energiezuinig weten hoe je het beste isoleert en het slimste omgaat met je energieverbruik. Je kunt tijdens het spreekuur terecht voor al je vragen over energiebesparing en over de verduurzaming van je huis. Je krijgt gratis deskundig advies en handige tips.

Energiebox
Wil je weten hoeveel stroom bepaalde apparaten gebruiken, koude muren opsporen, of wil je het vocht meten op bepaalde plekken? Leen dan een keer de Energiebox en ga zelf aan de slag. De Energiebox zit boordevol handige meetapparatuur, waardoor je inzicht krijgt in je energieverbruik (uiteraard met duidelijke gebruiksaanwijzing). Je kunt de Energiebox voor ongeveer een week lenen door een e-mail te sturen naar Gosse Jensma. De resultaten kun je met de energiecoach bespreken en samen nagaan welke verbeteringen mogelijk zijn.