Afspraak Energiebezoek

Wil je er lekker warm bij zitten, maar niet te veel betalen voor je energieverbruik? Praat dan een keer met één van onze energiecoaches. Het kost je niets, maar levert je veel op.

Onafhankelijk, deskundig en gratis advies
Wil je aan de slag, maar kun je wel wat tips gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze energiecoaches. De energiecoaches zijn gecertificeerd en weten hoe je het beste isoleert en het slimste omgaat met je energieverbruik. Ze komen op afspraak bij je langs en kijken samen met jou welke maatregelen je kunt nemen. Ze zijn onafhankelijk en deskundig en er zijn geen kosten verbonden aan hun advies en hulp. 

Aan de slag?
Maak dan een afspraak voor een energiebezoek door het onderstaande formulier in te vullen of een mail te sturen met je naam en adres naar energiezuinig@vogelwijk.nl. Dan neemt één van de energiecoaches contact met je op. De energiecoaches hebben ook een inloopspreekuur. Voor meer informatie klik hier.

Energiebox
Wil je weten hoeveel stroom bepaalde apparaten gebruiken, koude muren opsporen, of wil je het vocht meten op bepaalde plekken? Leen dan een keer de Energiebox en ga zelf aan de slag. De Energiebox zit boordevol handige meetapparatuur (uiteraard met duidelijke gebruiksaanwijzing), waardoor je inzicht krijgt in je energieverbruik. Je kunt de Energiebox voor ongeveer een week lenen door een e-mail te sturen naar Gosse Jensma. De resultaten kun je met de energiecoach bespreken en samen nagaan welke verbeteringen mogelijk zijn.

Afspraak maken? Vul dan het formulier in en klik op verzend!